Bed & Breakfast accommodatie

Adres: Tichelarijweg 7, 3233 XH, Oostvoorne

Telefoonnummer: 06 52671482

E-mail: iets.anders@upcmail.nlTuinkamer (maximaal 4 personen) faciliteiten: twee ruimtes op begane grond met eigen entree (waar zich ook een modern bedstee bevindt (met een bed van 1.40 x 2.00 m.), zithoek met TV en muziekinstallatie, eethoek, eigen kitchenette met koelkast en Nespresso koffie apparaat, verwarming met thermostaat, gratis Wi-Fi en een prive terras (waar U in de ochtendzon heerlijk kunt ontbijten).

Bed in woon/eet/slaapkamer: luxe hotelbedden die apart of samen kunnen worden opgemaakt.

Badkamer: douche, wastafel en apart toilet.


Opkamer (maximaal 3 personen) faciliteiten: twee ruimtes met eigen entree op begane grond, badkamer met douche, wastafel en toilet, trap naar woon/eet/slaapkamer met TV en muziekinstallatie, eigen kitchenette met koelkast en Nespresso koffie apparaat, verwarming met thermostaat, gratis Wi-Fi en een prive prieeltje (ook heerlijk voor het ontbijt).

Bedden (zeer bijzonder, met een opstap!): luxe comfortabele twee persoons- of 2x 1 persoons matras (tegen elkaar).


Combinatie tuinkamer en opkamer (maximal 7 personen):

 

           De tuinkamer en opkamer kunnen via een dubbele verbindingsdeur worden samengevoegd tot 1 appartemtent, geschikt voor maximal 7 personen. U heeft dan de beschikking over de twee-persoonsbedstee, een twee persoonsbed (tuinkamer) en een twee persoonsbed met opstap (opkamer) en twee badkamers en wc's


BIJZONDERHEDEN: de sfeervolle boomgaard met picknicktafel staat ter beschikking van onze gasten!

Copyright: Iets Anders 2014